Punct și de la capăt în Canada

„Claudia, citind blogul tău, am dat peste următoarea frază: «să trăim cu oamenii dragi ca şi cum fiecare zi ar fi ultima, iar cu omul iubit ca şi cum fiecare zi ar fi, din nou, prima». Blogul este despre călătorii, dar ai ales să vorbești despre oameni în primul rând. De ce?” 

„Blogul meu este unul despre oameni în definitiv, despre mine în particular. Călătoriile au ajuns să facă parte din viața mea și, astfel, scriu despre ele și despre mine în contextul lor. Călătoriile fac parte din viața noastră într-o anume măsură și ajung să ne definească pe fiecare dintre noi, să ne definească stilul de viață. Unii află că le place să călătorească și, astfel, își pun dintr-o dată job-ul pe planul secund, în timp ce alții se conving că sunt adepții statului acasă cu familia și că un concediul anual undeva la mal de mare e mai mult decât suficient. Sunt doar exemple, dar sunt, de fapt, semnul c...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.