Pentru bicicliști – Iubim 2 Roți

Că nouă pe Lumea Mare ne plac bicicletele, ar cam trebui să știți: Lorena, Anca, Maria, și toată Planeta F (familia Farca adică, de la mic la mare) au, se plimbă cu ele, fac tot felul de trasee frumoase și apoi vin să ni le împărtășească aici.

Că tocmai eu, care n-am utilaj de-acesta nemotorizat, vin și scriu despre asta, ar putea fi un mic mister, dar vi-l lămuresc imediat.

În 27 Aprilie, dacă sunteți bicicliști convinși (adică domnule, din aceia până în măduva oaselor!!!) sau mai simplu, dacă vreți să susțineți o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic - fie ele biciclete, mopede sau motociclete, vă rog frumos ieșiți în stradă.

Dar nu grămadă, ci frumos, organizat și anume: de către Free Riders, împreună cu Primăria Capitalei, cu sprijinul Brigăzii de Poliție Rutieră București (trea...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.