Prin Iaşi pentru întâia oară

Din seria „iubesc țara mea, nu o dau la nimenea”, vreau să îţi povestesc despre Iaşi, că dacă noi n-avem oraşe frumoase, atunci cine să le aibă…

De multe ori am auzit spunându-se că e cel bun de vizitat, după Sibiu, ba chiar mai semeţ decât acesta, ba că are palate şi castele cât tot restul ţării laolaltă sau că parc mai încărcat cu amintiri precum Copoul nu există. Şi câte şi mai câte.

Aşadar m-am hotărât: trebuie să ajung acolo, nu în trecere, ci să şed oleacă, cam cât trei zile în lungime. Trei zile găzduită şi ghidată de către agenţia Icar Tours, mândră tare de cei 16 ani de activitate şi de clubul de ghizi pe care l-a creat, tocmai ca să ducă frumuseţea orașului Iași mai departe.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.