Un city break perfect în Iași

Nu ştiu câţi au mai gândit ca mine, să lase Iaşiul de vizitat pe mai târziu, dar pentru această greșeală mi-am spălat păcatele timp de trei zile încărcate şi surprinzătoare.

În Iaşi te poţi pierde sufleteşte dacă nu vii bine organizat. Sau ghidat, aşa cum am avut eu noroc, de către Icar Tours. Trebuie să ştii cu ce să începi şi mai ales e bine să laşi şi pentru altădată, să te tot întorci.

Prima seară, cea de vineri, a debutat cu o privelişte idilică de pe Colina Bucium, lăsând luminile oraşului să îmi ia minţile. Mi le-am regăsit repede într-o plimbare nocturnă. Deşi obosită, am socotit că erau mulţi oameni pe străzi, ceea ce făcea oraşul să pară viu şi voios. Piaţa Unirii îşi găzduia adolescenţii îmbrăţişaţi pe bănci, Muzeul Unirii strălucea cum ştia el mai bine s-o facă şi, într-un fel ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.