Ana Maria Caia : „Eu zic că viitorul e luminos, nu altfel”

Sigur ştii emisiunea Bazar de pe TVR2. Poate ai citit interviul nostru cu Răzvan Marc, prezentatorul emisiunii. Ei bine, îmi face mare placere să ţi-o prezint astăzi pe Ana Maria Caia, producătoarea lui Răzvan si autoarea unuia dintre cele mai bune bloguri de travel, în umila mea opinie.

„În câte ţări ai fost pană la 14 ani?”

„Puţine în sine, multe pentru timpurile alea. În trei: Ucraina, Republica Moldova şi Rusia pe vremea în care ea se chema URSS. Prima oară a fost la 3 ani şi câteva luni, m-au luat ai mei la Moscova, într-un voiaj incredibil, care mi-a lăsat amintiri dintre cele mai vesele: ciocolata de un kilogram, discoteca de la pe atunci (şi acum) celebrul hotel moscovit Ucraina, purcelul roz de pluş cât mine de mare pe care l-am cumpărat de acolo. A doua oară, în străinătate, am fost în ’90, în primăvara de după revoluţie, tot în Rusia. Am văzut Moscova şi I...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.