SlowRide pe #MyDanube – intro

Când eram eu, maică, mai tânără şi ascultam non-stop metale, unele albume aveau acele melodii numite intro. Unele dure, altele moi şi la sentiment, faza e că de cele mai multe ori erau altfel decât restul. Cam aşa a fost şi prima parte a călătoriei #MyDanube, anume goana spre izvoarele Dunării. N-am ajuns încă la Donaueschingen, dar în timp ce citeşti tu asta mai avem puţin şi suntem acolo.

A fost şi greu, a fost şi frumos, am avut şi mulţi kilometri, dar ne-am bucurat de… află mai multe  pe SlowRide.

Te invit, din nou, să ne urmăreşti update-urile pe paginile de Facebook SlowRide.ro şi LumeaMare (vezi aici şi un album de fotografii), dar şi pe Twitter, dupa hashtagul #MyDanube.

IMG_5329

Acest proiect este susţinut şi inspirat de:

Tripsta.ro, Ungaria.info.ro, Austria.info/roThe Danube Niederösterreich, Linztousismus.at, Municipalitatea Vienei, Compress RomâniaIngolstadt Tourismus, Germany.travel, Danube Competence CenterSerbia.travel

Dunare Tripsta Dunare Ungaria

Dunare Linz Dunare Krems Dunare Serbia Dunare Germania Dunare Ingolstadt

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.