Cu bicicleta prin Anglia pentru a atrage atenţia asupra sindromului Dravet

Poate ai citit şi tu, ca mine, povestea cutremurătoare a Sânzianei, într-unul din numerele revistei DOR. Sânziana suferă de sindromul Dravet, o formă foarte rară de epilepsie. Nu poţi să nu fi copleşit de un sentiment de neputinţă atunci când te gândeşti la viitorul copiilor altfel din România. De aceea, când vezi oameni care luptă cu toate forţele să schimbe acest lucru, nu ai cum să rămâi indiferent şi să nu cauţi să faci şi tu ceva. Poţi dona, poţi spune şi altora despre acest proiect, poţi adresa un zâmbet din suflet unei persoane altfel pe care o întâlneşti zilele următoare. Nimic nu e mai rău decât să întorci capul.

Carmen, Ben, aţi hotărât să faceţi o călătorie puţin neobişnuită pentru România, dar care se practica practică destul în afară: o călătorie sponsorizată, prin sponsorizare înţelegând faptul că fondurile strânse vor merge în conturile Asociaţiei pentru D...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.