Cum să spunem NU drogurilor

„Dacă nu ai auzit niciodată de droguri sau nu te interesează subiectul, acest eveniment nu va fi interesant pentru tine. Dacă însă ai auzit sau chiar știi oameni care consumă sau ai fost tu însuți în situația de a avea acces la droguri, poate că vei dori să vii să vorbim despre aceste lucruri. Poate că ai întrebări pe care nu ai știut cui să le pui. Sau poate că nu ai găsit un prilej sau o persoană potrivite”.

Cum să modelăm valorile copiilor noştri - Despre droguri

„Dacă îl controlezi, o să se ascundă. Dacă nu îl laşi liber, o să se revolte. Dacă îl obligi la o discuţie, o să-ţi închidă uşa-n nas”.

Aşa începe prezentarea Seminarului pentru (pre)adolescenţi - Cum să spunem NU drogurilor ce va avea loc sâmbăta asta, 18 aprilie 2013, un eveniment organizat de Parentime  având alături unul dintre cei mai renumiţi e...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.