Cum să spunem NU drogurilor

Cum să spunem NU drogurilor

„Dacă nu ai auzit niciodată de droguri sau nu te interesează subiectul, acest eveniment nu va fi interesant pentru tine. Dacă însă ai auzit sau chiar știi oameni care consumă sau ai fost tu însuți în situația de a avea acces la droguri, poate că vei dori să vii să vorbim despre aceste lucruri. Poate că ai întrebări pe care nu ai știut cui să le pui. Sau poate că nu ai găsit un prilej sau o persoană potrivite”.

Cum să modelăm valorile copiilor noştri – Despre droguri

„Dacă îl controlezi, o să se ascundă. Dacă nu îl laşi liber, o să se revolte. Dacă îl obligi la o discuţie, o să-ţi închidă uşa-n nas”.

Aşa începe prezentarea Seminarului pentru (pre)adolescenţi – Cum să spunem NU drogurilor ce va avea loc sâmbăta asta, 18 aprilie 2013, un eveniment organizat de Parentime  având alături unul dintre cei mai renumiţi experţi din România pe probleme de prevenţie a consumului de droguri – Eugen Hriscu.

Eu mă duc la Conferinţa pentru părinţi. Te interesează? Eu cred că da.

Mai multe detalii aici.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.