Un zoo și nu numai, Schmiding – Austria

Mai e puțin până la vacanța mare. Părinți, luați-vă copiii în spinare (a se citi „mașină”) și uitați-vă în Lumea mare!

Nu departe este țara Alpilor și a sporturilor de iarnă, a lacurilor cu apă potabilă, a căsuțelor cu flori puse până și pe stivele de lemne tăiate și frumos așezate, fără frică, la drumul mare. Pe lângă Bad-urile cu ape termale și spa-uri pentru părinți și bunici, sunt multe locuri plăcute de copii unde privind, jucându-se sau amândouă, cei mici află o mulțime de lucruri iar cei mari și le reamintesc.

După parcurgerea traseului romantic german, am simțit nevoia de a avea o zi fără istorie, arhitectură și colombaje, deși ne sunt atât de dragi. Ni s-a făcut poftă de ceva pe care să ni se odihnească privirea, departe de autostrăzi și orașe Așa am ajuns la Zoo Schmiding Nici nu am intrat bine când am aflat că aici nu era numai cea mai mare grădi...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Gustin Gheorgina (numită de toţi cei dragi Ghiocel) a fost profesoară de limba franceză, a pictat şi a călătorit mult în Europa. Pasionată de lectură şi de călătorii, caută în incursiunile sale prin lumea mare bucuriile pe cate ţi le oferă arta, arhitectura sau frumuseţile naturii.