#MyDanube – drumul către Ulm

Mai în toate dimineţile la începutul acestei călătorii mă (ne) trezeam cu ochii umflaţi de la curentul din cască, de la frig, de la ploile care da, mi-au udat până şi casca pe interior... Către Ulm, în prima zi de călătorit pe lângă Dunăre, am simţit totuşi un fir mic de energie: nu mai plouă! Ceva nori amestecaţi pe cer, da, dar ploaia nemiloasă nu mai suflă în ceafă. Ţi-am mai zis eu, ploaia asta va merita un loc special între scrierile despre drumul înspre şi dinspre izvoarele Dunării. La un momentat dat am emis o cugetare din cască (prietenii paginii noastre ştiu de ea): „Oac!” După atâta apă, cu toate degetele murate, cu ochii bulbucaţi... ce mai poţi să zici?

Bun, să profităm de razele de soare şi să pornim dară, să încărcăm motocicletele (am aflat pe pielea mea că într-adevăr, dacă ai mai mult loc d...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.