Norway in a nutshell, cu Liliana Oprișan

Cum a fost în Norvegia, Liliana? 
Norvegia a fost de fapt un back-up la un plan mai ambițios și mult mai scump: Groenlanda! Norvegia a fost un remake a ceva mult mai spectaculos decât ultima ispravă exotică și anume Islanda. În Norvegia am ajuns prima dată câteva zile în care m-am bucurat de o excursie Norway in a nutshell pe ruta: Oslo-Flam-Voss-Myrdal-Bergen. Astfel încât acum am omis din rută exact aceste două puncte fenomenale: Oslo, dar mai ales Bergen!
Traseul configurat a fost: Fredrikstadt, Kristiansand, Lindesnes, Preikestolen, Ryfylke, Ulvik, Panoramaweg, Borgund, Flam, Trollstigen, Alesund, Trondheim, Cercul polar, Kristiansund, Bodo, Lofoten, Tromso, E69, Nordkapp, Kautokeino. Am ratat alte câteva puncte care mi-ar fi fost dragi, dar care vor rămâne pentru a configura un alt d...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.