Ce înseamnă să ai probleme de auz în România? Interviu cu Magda Cernea.

Sigur ai participat, când erai mic, la o tabără. Sigur îţi aduci aminte de ea cu drag. Ei bine, pentru unii copii, cei, hipoacuzici, aceste tabere nu sunt un simplu loc de joacă: ele contribuie la alcătuirea unui uriaş grup de sprijin, atât pentru ei, cât şi pentru părinţii lor. Este foarte important ca toţi să ştie că nu sunt singuri, că există familii care trec prin experienţe asemănătoare, că împreună pot depăşi mai uşor dificultăţile. Vorbim astăzi cu Magda Cernea, audiolog,  despre situaţia copiilor hipoacuzici din România și despre felul în care taberele organizate pentru ei îi ajută.

Te poţi prezenta pentru cititorii noştri, Magda?

Voi trage aer în piept şi voi încerca să încep cu prezentul, deşi cu siguranţă va fi nevoie să fac referiri şi la trecutul meu.

Momentan îmi desfăşor activitatea de psih...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.