Plaja Vadu, cu bune și rele

După ce anul trecut am descoperit cu plăcere plaja Gostinu, mi-am promis că vom continua să ne luăm cortul în (spate) portbagaj și să încercăm noi și noi plaje neamenajate.

Ştiam de Vadu din poveştile prietenilor, iar galeriile lor foto mi-au creat sentimentul unui paradis. Acolo trebuia să ajungem. Nu mai aveam răbdare nici măcar să treacă ploile. Până la urmă, „ne minţim ca la meteo”, nu-i nimic sigur, aşa că, înarmați cu mult optimism, am luat drumul spre Marea Neagră.

Stai aşa că nu-i simplu. Mai întâi am citit zeci de articole despre cum să nu supărăm jandarmii care patrulează pe acolo. Problema constă în faptul că Vadu face parte din Rezervaţia Biosferei Deltei Dunării. Fără comentarii, oprirea la Poşta Română es...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.