Idei de weekend: 19-21 iulie 2013

În perioada 24 iunie-30 septembrie 2013, în mai multe oraşe din ţară se desfăşoară SoNoRo Conac, festival de muzică de cameră. Între 6 şi 20 iulie, la Bucureşti şi Sinaia se desfăşoară Summer Art Salon, un manifest de amploare dedicat artei. A doua ediţie a Caravanei Metropolis, Cinema în aer liber, care se desfăşoară în perioada 5 iulie–29 septembrie, aduce publicului din Braşov, Bucureşti şi Sibiu atmosfera grădinilor de vară, cu filme premiate şi filme de public. Alba
  • Târgul de Fete de pe Muntele Găina – spectacole de muzică uşoară şi populară, parada portului popular, concursuri gastronomice (20‑21 iulie).
  • Zilele orașului Câmpeni – concerte  şi concursuri de muzică uşoară şi populară, lansări de carte, foc de artificii (16‑19 iulie).
Arad
  • Ghioroc Summer Fest – distracţie, muzică, concursuri cu premii (6 iulie‑25 august).
  • Motorock –...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.