Degustare de înghețată cu Paul

Marți seară am răspuns invitației Paul Romania de a participa la o sesiune de „blind tasting”, ocazie cu care am degustat noua gamă de îngheţate şi sorbeturi cu numele Glacé de Plaisir. În cadrul intim al localului de la Universitate, un grup de doamne și domnișoare s-au strâns pentru a-și exprima preferințele cu privire la desertul vedetă al verii. IMG_0750 (Large) Așadar, cu ochelarii la ochi, să nu care cumva să fie prea ușor ghicitul de arome, și chicotind ca niște școlărițe, am gustat patru feluri de înghețată (vanilie de Madagascar, ciocolată neagră, alune de Piemonte şi macarons) și două de sorbet (zmeură și lămâie). Combinațiile au fost următoarele:
  • sorbet de zmeură și înghețată de alune – sorbetul absolut delicios cu aroma sa pregnantă de zmeură, în ceea ce privește înghețata de alu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.