Idei de weekend: 30 august-1 septembrie 2013

Între 1 și 28 septembrie, în Bucureşti, Arad, Bacău, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Timişoara, Sibiu, Ploieşti, Focşani, Dorohoi are loc Festivalul Internaţional „George Enescu”. În perioada 24 iunie-30 septembrie 2013, în mai multe oraşe din ţară se desfăşoară SoNoRo Conac, festival de muzică de cameră. A doua ediţie a Caravanei Metropolis, Cinema în aer liber, care se desfăşoară în perioada 5 iulie–29 septembrie, aduce publicului din Braşov, Bucureşti şi Sibiu atmosfera grădinilor de vară, cu filme premiate şi filme de public. Alba
  • Festivalul „Dilema Veche” – cultură, dezbateri, poezie, literatură, film, teatru, muzică, dans, meşteşuguri şi expoziţii (30 august‑1 septembrie).
Brașov
  • Brașov Classic Rally – raliul „bătrânelor doamne” pe patru roți fabricate înainte de 31 decembrie 1983 (31 august‑1 septembrie).
  • Caravana cărţii BookLand – târg de ca...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.