Bătălia simțurilor. Azi Spania vs. Anglia

Bătălia simțurilor a plecat de la un vin. În tabăra Spaniei se răcește ușor la 18°C un vin roșu, 100% grenache, în timp ce în celălalt colț se încălzește la foc moderat o tocăniță de vită în varianta englezească. Cum am avut mai mult de lucru la tocăniță hai să îți arăt cum se face: De bază sunt 2 lucruri, hai trei: legume, carne de vită și ... vin. Să o luăm pe rând, așa că ia din cămară legumele: doi morcovi, patru cartofi potriviți (sau, dacă ai cartofi mici, cam 500 g), 2 rădăcini de păstârnac, o jumătate de dovleac plăcintar, o bucată de praz, o ceapă. Poți renunța la păstârnac, dar la dovleacul plăcintar în niciun caz. Stew_0134 Ceapa tăiată solzișori și bucățile de praz tăiate cam la 1 cm le călești într-un strop de unt și grăsime de rață (poți înlocui cu ulei de măsline). Adaugă dacă ai niște salvie, cam un pumn, dacă ai, ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.