10 + 4 destinaţii etice pentru 2014

%%"Travel is about seeing the world through the eyes of people whose viewpoints are dramatically different than your own."
- Pico Iyer%%
Se spune că atunci când îţi iei o maşină de o anumită marcă, imediat după aceea ai tendinţa să observi mult mai multe exemplare din modelul respectiv pe şosea, ca şi cum s-ar fi înmulţit brusc. Am păţit asta şi cu maşina şi cu copilul. Nu râde pentru că aşa e, după ce am făcut copil am început să văd că foarte multă lume are copii. Acum, pe măsură ce interesul meu pentru turismul responsabil creşte, văd că există tot felul de iniţiative şi clasificări, mi se pare că lucrurile se mişcă foarte bine înainte şi că tot mai multă lume înţelege că este nevoie să privim şi să abordăm o destinaţie şi din această perspectivă, cu grijă şi cu responsabilitate. Sper să nu fie doar o iluzie. Şi ca să nu fie doar o iluzie voi contribui şi eu, pe cât se poate, călătorind responsabil şi oferindu-ţi sfaturi, idei şi informaţii în această idee. Astăzi vr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.