Unde mai poţi vorbi cu noi, în social media

Dacă până acum activitatea noastră în social media s-a concentrat pe Facebook, la începutul acestui an vom încerca să revigorăm toate canalele pe care existăm, să învăţăm mai mult despre felul în care funcţionează fiecare, să aflăm unde putem avea mai multă interacţiune cu cititorii. Aşa că te aşteptăm să ne întâlnim…

1. pe Facebook

2. pe Twitter

3. pe Google+, după cum urmează

3a. Pagina LumeaMare

3b. Comunitate, Poveşti din LumeaMare (Invităm aici pe toţi pasionaţii de călătorii să împărtăşească povestiri, impresii, recomandări, întrebări şi răspunsuri. Se pot posta articole de pe blogurile personale, atât timp cât nu se depăşeşte unul pe zi.) 

4. pe Youtube

5. pe Linkedin, după cum urmează:

5.a Pagina de companie

5.b Comunitate Călători în LumeaMare (aşteptăm şi aici toţi pasionaţii de călătorii, pentru schimburi de păreri, opinii, sfaturi şi recomandări. Se pot posta articole de pe blogurile personale, atât timp cât nu se depăşeşte unul pe zi.)

6. pe Pinterest

Dacă mai ai o sugestie sau crezi că este musai să mai semnăm condica pe undeva, lasă-ne un mesaj! Şi nu în ultimul rând…

Dacă vrei să urmăreşti ce scriem pe blog, nu uita să te abonezi la newsletter. Vei primi noutăţi săptămânal şi vei fi primul care va afla de evenimente sau concursuri.

* indicates requiredAntreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.