Poveşti din LumeaMare în deplasare – La pas prin satele săseşti

N-aveţi idee de când tot coacem şi plănuim să ne mai strângem odată pentru o ieşire împreună cu voi! Şi iată că am reuşit să aliniem toate astrele, să găsim un colţ fermecător de Românie şi nişte oameni faini şi dornici să ni-l arate, aşa că vă invităm la o plimbare pe modelul trei în unu: vom spune poveşti de călătorie, vom face drumeţii şi vom participa la un brunch transilvănean. Ce ziceţi, sună bine? Mergem împreună la Cloaşterf în perioada 30 mai–1 iunie? Află mai multe detalii mai jos.
Program detaliat: Vineri, 30 mai 2014 Later edit: s-a renunţat la ziua de vineri, se va pleca sâmbătă dimineaţă din Bucureşti! Asta nu înseamnă că nu poţi pleca de vineri, dacă aşa îţi doreşti. Trebuie doar să îmi spui pentru a verifica disponibilitatea şi costul. (Plecarea spre Cloaşterf (Mureş, Saschiz, aproximativ 280 de km de la Bucureşt...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.