Wunderbar: Washington şi Chicago de la 499 de euro

Nu ştiu ce mai este sau ce a mai rămas din ceea ce se cheamă visul american, cum s-a schimbat sensul acestuia de-a lungul timpului şi ce mai înseamnă visul american pentru cei care aleg să plece de tot sau, poate că mai bine, să viziteze America. Nu am trecut niciodată pragul acestui continent, nici la nord, nici la sud. Aşa că nu voi judeca bazându-mă pe ce am citit sau ce am auzit. Şi nici nu vreau să te ţin prea mult de vorbă pentru că, vezi tu, promoţia pe care o anunţ mai jos durează doar trei zile şi, dacă ai drum peste ocean, ar fi bine să îţi cauţi cât mai repede biletul. Poate că nu visezi tocmai visul american, dar ştii că sunt locuri minunate de văzut pe acolo. Şi că, dacă vrei cu adevărat, nimic nu e imposbil (trebuia să închei introducerea într-o formulă optimist-americană).

Air France vine cu preţuri promoţionale spre 3 destinaţii din SUA:

Washington – de la 499 de euro

Chicago – de la 499 de euro

Seattle – de la 549 de euro

Perioada promotiei este între 17 şi 19 iulie 2014, iar perioada de călătorie, pentru toate cele 3 destinaţii, este 23.08.2014 – 31.03.2015.

Preţurile includ toate taxele, intră şi tu pe airfrance.ro şi vezi cu ochii tăi!

Apoi pune Rammstein şi cântă cu mine: America, America is wunderbar.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.