Cum a fost la Poveşti din LumeaMare despre Chile

Sâmbăta care a trecut am petrecut din nou câteva ore foarte plăcute alături de cititori şi pasionaţi de călătorii. Chiar dacă am fost povestitori şi nu am avut parte de prea mult răgaz, atât în săptămâna de dinaintea prezentării cât şi în timpul evenimentului, ne-am simţit extraordinar împărtăşind impresii din locurile fantastice pe care le-am vizitat în Chile.

Povesti_37_3098

Povesti_37_3067

Am povestit despre culorile deşertului Atacama, despre străzile şi poezia din Valparaiso, despre aventurile şi experienţele deosebite pe care le-am trăit în Patagonia, am răspuns la întrebări practice celor care îşi planifică o călătorie acolo. Ar fi greu să rezumăm într-un singur articol ceea ce am vorbit timp de cel puţin două ore. Dar vom avea articole detaliate pe blog, începând din a doua parte a lunii februarie. Şi e posibil să venim să povestim şi într-un alt oraş din România, dar nu spunem mai mult deocamdată, nu până nu suntem 100% siguri.

Povesti_37_3112

Povesti_37_3104

Povesti_37_3079

Povesti_37_3092

Povesti_37_3081

Ca de obicei am avut şi cadouri pentru participanţi. În primul rând, toată lumea a primit vouchere de reducere de la Air France, apoi am organizat o tombolă frumoasă, în care am oferit un curs foto pentru începători de la RGB Photography, machete de avioane Air France şi KLM România, un mare prosop de baie KLM, vouchere pentru o cină romantică în valoare de 100 de lei de la Journey Pub, vinuri bune de la S.E.R.V.E, cărţi de la BNI RomâniaEditura Herald şi de la Micadu, dar şi un magnet adus de noi, din Chile.

Povesti_37_3055

Povesti_37_3050

Povesti_37_3115

Vă mulţumim încă o dată pentru că v-aţi trezit sâmbătă dimineaţa devreme pentru a ne fi alături la ediţia cu numărul 37 a Poveştilor din LumeaMare, în Bucureşti! Sperăm că v-aţi simţit bine şi, dacă aveţi sugestii, nemulţumiri, ceva de spus legat de această ediţie, de orice natură, vă rugăm să nu ezitaţi să lăsaţi un comentariu sau să ne scrieţi folosind cu încredere formularul de mai jos. Feedbackul vostru sincer ne va ajuta să facem evenimente şi mai frumoase, în viitor. Vă mulţumim şi pentru asta!

11 fin

[contact-form to=’noutati@lumeamare.ro%26#x002c; alex.farca@gmail.com’ subject=’Feedback Povesti 37′][contact-field label=’Nume’ type=’name’/][contact-field label=’Email’ type=’email’/][contact-field label=’Parerea ta’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.