Cel mai mare dintre miracole, pentru un suflet de copil

“Consider că, pentru un suflet de copil, cel mai mare dintre miracole este descoperirea lumii. Aflând de unde vine soarele şi unde se duce luna, de ce oamenii şi locurile sunt diferite şi totuşi se pot asemăna şi iubi, cum este viaţa pe alte meleaguri, fiecare copil devine mai bogat. Averea sa se oglindeşte în memorie şi în definirea sentimentului de preţuire pentru toţi oamenii acestui pământ. Corul de Copii Radio​ este, prin muzică, privilegiat să cunoască lumea.”

Acesta este un citat din Primăvara Muzicii, o carte de Grigore Constantinescu, despre istoria corului din care face parte şi Petra. Iar noi sfătuim părinţii care nu au copilul implicat în acest cor minunat, să-i facă măcar binele de a-l lua cu ei în călătorii. Pentru motivele atât de frumos exprimate mai sus. Şi pentru experienţe ca cele de mai jos.

Zikra_0301

Zikra_0267

Tanzania01732

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.