O mie şi una de nopţi într-un atelier de patru zile

Mă ştii nesătulă când vine vorba de cursuri. Am început oricum să mă abţin, dar tare aş fi mers la atelierul propus de Fundaţia Calea Victoriei, dacă aş fi fost în Bucureşti. Ca de obicei, dacă nu pot merge eu, măcar dau vorba mai departe, poate vrei să petreci patru seri de vară (3-6 august) în compania poveştilor depănate de Şeherezada. Sau, în acest caz, de Cristian Vechiu.

“Cursul se dovedeşte astfel un exerciţiu util de meditaţie interioară şi dezvoltare personală pornind de la pildele ce acompaniază fiecare poveste. De asemenea, poveştile despre care vom vorbi constituie o manieră inedită prin care putem descoperi cultura arabă şi persană. Astfel, poveştile copilăriei noastre îşi vor recăpăta actualitatea şi le vom putea înţelege relevanţa dintr-o nouă perspectivă. Vom reintra în atmosfera creată de poveştile Şeherezadei şi ne vom lăsa din nou seduşi de minunatele poveşti cu djinni, efrite, locuri fantastice şi obiecte sau personaje imaginate.”- din descrierea atelierului.

Sper să fie la fel de frumos pe cât sună, iar mai multe detalii găseşti aici.

Dacă te duci, nu uita să îmi laşi un comentariu şi să-mi spui cum a fost!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.