Reduceri de până la 40% la Air France KLM, ca să nu te plângi că a venit toamna.

Am primit azi vestea că Air France KLM a lansat o nouă campanie promoţională de toamnă. Pentru că m-a enervat cuvântul toamnă, m-am prefăcut că o ignor. Apoi m-am gândit că poate tu ai vrea să ştii, aşa că îţi spun pe scurt, ca să nu spui că nu te-am prevenit: preţul unui zbor către Asia începe de la 499 euro, către Africa de la 599 euro, către America de Sud de la 649 euro, către Caraibe şi Oceanul Indian de la 499 euro iar către America de Nord de la 510 euro. Sunt şi câteva destinaţii vedetă: Beijing si Shanghai de la 499 euro, New York de la 554 euro, Montreal de la 555 euro, Amsterdam de la 129 euro şi Paris de la 159 euro.

Nu ştiu tu ce ai de gând, dar eu refuz să deschid site-urile www.airfrance.ro şi www.klm.ro, că nu se ştie niciodată de ce sunt în stare. Mă refer la mine, că site-urile sunt în toate minţile lor. Te las pe tine să dai click şi să îmi spui dacă ai pus la cale ceva sau dacă informaţia aceasta te-a ajutat.

Căutare lină şi zbor cu spor! Sau invers? 🙂

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.