O cină ca la malul mării, la Restaurantul Octopus

  Dacă vorbesc de caracatiţă, întotdeauna mă gândesc la aerul sărat, cerul albastru şi plaja Greciei. Stai, nu-i chiar aşa, mint, mă gândesc la imaginea de mai jos. Oare s-a mutat Bucureştiul pe malul mării? Sarti 1 N-am apucat să mă gândesc însă prea mult la Grecia însorită pentru că, odată ajuns la la etajul 1 al casei din strada  IL Caragiale 21-23, la caracatiţa Restaurantul Octopus, am început să explorez nerabdător meniul. Venisem chitit pentru supa bouillabaisse, asta mi-a rămas în cap la un moment dat, după ce am citit cărţile lui Peter Mayle şi, mai recent, recomandarea lui Răzvan Marc. Din păcate lipseau unul - două ingrediente din bucătărie, aşa că mi-a fost propusă pe loc o supă napoletană. M-am liniştit şi am trecut la antreuri, unde zău că trebuie să fii cumpătat. Schema cu "luăm fiecare ceva diferit ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.