Recomandări calde pentru timp liber, minte, suflet, buzunar, familie si ceilalți (1)

Știu că îți lipsesc ideile de weekend, am primit multe rugăminți să reluăm obiceiul. Mi-ar plăcea să le poți găsi din nou pe LumeaMare, în mod regulat, dar nu pot fi sigură că am timp pentru asta în fiecare săptămână și nici nu s-a oferit nimeni voluntar să mă ajute :) Până una alta încerc totuși să fac o listă cu ceea ce am mai observat să se întâmplă interesant, acum sau în curând, în București și în lume. Sper ca acest gen de articole să fie bine primite și să te inspire atât pentru weekend, cât și pentru modul tău de a-ți petrece timpul liber.
În București
Bucharest Photo Week - a început pe 7 septembrie și durează până pe 16 septembrie. Expoziții, ateliere și prezentări de proiecte, pare foarte frumos. Astăzi, de exemplu, sunt vernisajele unor expoziții foto cu imagini din Egipt sau Cuba, vom încerca să fim acolo. Festivalului îi lipsește un site pe care să poți vedea tot programul, evenimentele pot f...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.