Recomandări calde pentru timp liber, minte, suflet, buzunar, familie si ceilalți (3)

Deși este migălos și mâncător de timp, obiceiul acesta de a mă uita după cele mai frumoase evenimente, chiar dacă știu că nu voi putea participa la toate, îmi face bine și îmi aduce aminte că nu sunt numai rele prin orașele astea aglomerate ale noastre, Bucureștiul fiind campion. Insist totuși să mă completezi și să mă ajuți, dacă vezi că am ignorat ceva important sau dacă ești din alt oraș și știi mai bine ca mine ce se anunță pe la tine prin urbe. Mai jos ai lista mea, apoi liber la comentarii și completări!
În București
Noaptea cercetătorilor - 25 septembrie. Pentru copii, dar și pentru adulți, în București și alte orașe din țară. Mai multe detalii cred că pot fi găsite pe facebook. Nocturna bibliotecilor - 25 și 26 septembrie. Pornind de la tema ”Citadela Cărților”, în intervalul 18.00 – 02.00, pe 25 și 26 septembrie, sunt programate evenimente interesante şi

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.