Recomandări calde pentru timp liber, minte, suflet, buzunar, familie si ceilalți (4)

Iată o serie de recomandări calde,  la care eu încă mai sper să primesc sugestii noi şi completări. Promit să le adaug şi în articol, dacă mi se par potrivite şi le-aş încerca personal. Deoarece lista de mai jos acoperă şi săptămâna viitoare, noutăţile pentru acest interval de timp vor fi actualizate tot aici. Salvează linkul aşadar, pentru când nu vei şti ce să faci. Iar dacă îl şi distribui îţi rămân recunoscătoare!
În Bucureşti
Animest - 2-11 octombrie, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animație din Europa, ajuns la ediția cu numărul 10. Fai L'amore | HAICUSORI - 6 octombrie - Prezentare călătorie Italia, eveniment organizat de Sori Ţigăeru, la Lente si Şotron. Hip Trip Travel Film Festival - 8-10 octombrie, tema acestei ediții este India. Trip Talks #10 - 12 octombrie - Cuplu Calator | 3 luni la pas prin Romania si urmeaza...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.