Tre Cime şi Via Ferrata Innerkofler Rifugio Auronzo (2330), Rifugio Lavaredo (2334), Rifugio Locatelli (2405), Malga LangAlm (2283), plus o porţiune dus-întors din via ferrata Luca Innerkofler. 
Priveam înainte cu mândrie, spunându-mi că de acum înainte voi fi mai curajoasă. Asta se întâmpla cu doar o zi înainte, dacă îţi aduci aminte. Nu mă aşteptam să fie foarte uşor, dar nici nu mă pregătisem pentru abandon. Peisajele din jurul gigantelor turnuri de piatră, Tre Cime de Lavaredo, urmau să anihileze sentimentul neplăcut al înfrângerii, nu şi spaima acumulată în oase, pe care o mai simt şi astăzi, atunci când mă gândesc la poteca îngustă dintre stâncă şi prăpastie şi mă întreb cum ar fi fost dacă am fi insistat să mergem înainte. La Tre Cime am ajuns foarte repede şi uşor. Venind cu maşina dinspre Cortina d’Ampezo, Auronzo sau Misurina, n-am făcut decât să urmărim drumul către Refugiul A...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.