Așa cum am promis, fac tot posibilul să aleg din fiecare zi de vacanță câte o poză cu cel mai frumos loc sau moment din ziua anterioară. Pentru ziua de ieri ce să zic? Am stat mult în mașină. Dar mi-am dat seama că e cel mai fericit moment al vacanței, acela în care abia ai ieșit din București, copila se hlizește în spate cu plușurile, cărțile și benzile desenate (ah, nu o să îmi ajungă o viață să o invidiez pentru faptul că poate citi în mașină!), iar noi avem încă toate zilele de vacanță înainte, neștirbite! 🙂

LumeaMare.ro

Vacanță în familie e o serie de fotografii, câte una pe zi, postate la cald din vacanța noastră de vară, în perioada 18 iulie-3 august 2016.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.