Îmi dau seama că mi-am asumat o sarcină grea, aceea de a alege doar o fotografie dintr-o zi ce poate fi plină de locuri și momente faine. Dar e un exercițiu bun și o decizie ce mă obligă să fiu disciplinată și totodată să nu petrec foarte mult timp la computer.

Ieri am umblat prin Țara Hațegului, după dinozauri, vulcani și daci. L-am văzut pe balaurul bondoc (Geoparcul Dinozaurilor), am făcut o drumeție prin pădure, pe dealuri vulcanice, iar spre seară am căutat comori pe la Ulpia Traiana Sarmisegetuza. Dintre toate, am ales pentru tine o căsuță care ne-a plăcut tare mult, pe numele ei Casa Vulcanilor. Mergând spre ea am trecut puntea timpului și am aflat mai multe despre ceea ce a fost acum foarte mult timp Țara Hațegului: o insulă.

Profit de aceasta ocazie să îți spun că în weekendul acesta (22-24 aug) are loc Festivalul Dinozaurilor în Țara Hațegului, iar, dacă asta e prea din scurt, de pe 29 până pe 31 iulie are loc Festivalul Roman Ulpia Traiana Sarmizegetusa.

Vacanta-in-familie_DSC6138

Vacanță în familie e o serie de fotografii, câte una pe zi, postate la cald din vacanța noastră de vară, în perioada 18 iulie-3 august 2016.

 

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.