Atunci când intri în Peștera cu Cristale din Mina Farcu, din Pădurea Craiului, ai senzația că ți s-a dat voie să pătrunzi într-o comoară sau într-o frumoasă cutiuță cu bijuterii. Dar nu asta am ales pentru momentul zilei, ci ceea ce a urmat, ceva ce nu poate fi cumpărat sau comparat cu nicio bijuterie din lume. Am ales momentul de bucurie al fetelor (a noastră și a prietenilor noștri), atunci când au primit liber la bălăceală. Eram undeva în Cheile Lazurilor, pe un traseu ce a implicat multe treceri prin apă. Ce poate fi mai îmbucurător decât o baie, așa îmbrăcat cum ești, într-o zi caldă de vară?

Vacanta-in-familie_DSC7036

Vacanță în familie e o serie de fotografii, câte una pe zi, postate la cald din vacanța noastră de vară, în perioada 18 iulie-3 august 2016

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.