Orice vacanță trebuie să aibă o duminică a ei. Ieri ne-am simțit destul de obosiți și am profitat de o vreme oarecum ploioasă pentru a ne ocupa de ceva treburi casnice. N-am vizitat nimic, n-am bifat nimic, chiar dacă am mai fi avut ce face în Pădurea Craiului. Ne-am spălat câteva haine, am citit, am fost și am cumpărat păstrăv proaspăt și, momentul preferat al zilei, am copt pâine de casă, pizza și prăjitură cu iaurt și stafide în cuptorul din curte. Azi ne despărțim cu greu de Casa Țara Beiușului. Mergem mai departe și, dacă vremea va ține cu noi, vom avea multe poze cu sau de pe cai.

Până una alta, bucătarul nostru preferat la frământat:

Vacanta-in-familie_DSC7230

Vacanță în familie e o serie de fotografii, câte una pe zi, postate la cald din vacanța noastră de vară, în perioada 18 iulie-3 august 2016

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.