Vacanță în familie (16)

Iată că a venit și momentul să ne luăm la revedere de la vacanța în familie în România. 16 zile, o mare parte dintre ele petrecute activ, în aer liber, pe jos, pe cai, pe barcă, prin albii de râuri. Am gustat câte puțin din Țara Hațegului, Pădurea Craiului, Țara Dornelor și Colinele Transilvaniei. Nu încheiem acest serial care a cuprins câte o fotografie al unui moment frumos, din fiecare zi, fără să împărtășim și bucuria de a fi ajuns la Cross-Country Farm, de a-i fi cunoscut pe Mihnea Vîrgolici și Bianca Radu, gazde bune care își iau pasiunea pentru cai la modul serios și profesionist. Care a fost momentul de ieri? Au fost mai multe faine, dar aleg baia prin lanul de floarea soarelui. Mai multe poze și detalii vor veni într-un articol viitor.

Astăzi ne întoarcem pentru două zile în București, schimbăm bocancii cu șlapii și plecăm să ne vindecăm vânătăile, zgârieturile și ciupiturile la mare, la soare.

Vacanta-in-familie_DSC7879

Vacanță în familie e o serie de fotografii, câte una pe zi, postate la cald din vacanța noastră de vară, în perioada 18 iulie-3 august 2016

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.