Iată că a venit și momentul să ne luăm la revedere de la vacanța în familie în România. 16 zile, o mare parte dintre ele petrecute activ, în aer liber, pe jos, pe cai, pe barcă, prin albii de râuri. Am gustat câte puțin din Țara Hațegului, Pădurea Craiului, Țara Dornelor și Colinele Transilvaniei. Nu încheiem acest serial care a cuprins câte o fotografie al unui moment frumos, din fiecare zi, fără să împărtășim și bucuria de a fi ajuns la Cross-Country Farm, de a-i fi cunoscut pe Mihnea Vîrgolici și Bianca Radu, gazde bune care își iau pasiunea pentru cai la modul serios și profesionist. Care a fost momentul de ieri? Au fost mai multe faine, dar aleg baia prin lanul de floarea soarelui. Mai multe poze și detalii vor veni într-un articol viitor.

Astăzi ne întoarcem pentru două zile în București, schimbăm bocancii cu șlapii și plecăm să ne vindecăm vânătăile, zgârieturile și ciupiturile la mare, la soare.

Vacanta-in-familie_DSC7879

Vacanță în familie e o serie de fotografii, câte una pe zi, postate la cald din vacanța noastră de vară, în perioada 18 iulie-3 august 2016

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.