”Dă-mi o provocare, o cascadă pe care să urc, o apă prin care să mă bălăcesc, și merg cu plăcere.” a zis ea, în prima zi. Și i-am dat.
Nu sunt sigură că vreau să o luăm pe acolo. Mă uit la micile cascade pe care le face pârâul Ponorici, la aspectul sălbatic, cu bușteni care au fost luați de ape și s-au împotmolit printre pietrele mari și o pădure umbroasă și destul de deasă. S-ar putea să ne udăm mai mult decât ne-am așteptat, adaug, simțind cum îmi curge apă limpede prin vene. Avem și aparatele cu noi, mai încerc eu, scoțând la înaintare un argument mai credibil. Petra e surescitată și la un pas de a fi dezamăgită. Cum, să fi venit până acolo și să nu mergem pe firul apei până la peșteră? Asta după ce ne-am rătăcit și am mers deja destul de mult pe jos? Când am plecat de la Pensiunea Dacica,...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.