Ca și anul trecut, anul acesta Petra a primit în ghetuțe, alături de alte cadouri, o scrisoare de Moș Crăciun. Ți-o arăt și ție, mai jos. Tu ce ai primit?


Dragă Petra,

E întotdeauna o bucurie să primesc scrisoarea ta de Crăciun și sunt încântat că ai continuat să îmi scrii și după ce ai aflat că mami și tati sunt ajutoarele mele de bază. Listele tale de dorințe sunt frumos ilustrate, dar cele mai amuzante sunt întrebările pe care mi le pui. Zău că n-am mai întâlnit așa ceva. Credeam că ți-am răspuns deja la toate curiozitățile tale, anul trecut, dar iată că și anul acesta m-ai surprins. Sper să mă descurc. Câți ani ai? M-ai întrebat tu. Măi, fata Moșului, dar cine mai stă să-i numere? M-am născut atunci când oamenii și-au dat seama că ceea ce au le e de ajuns și că pot oferi și altora din multul sau puținul lor. M-am ridicat în picioare atunci când primul om a întins o ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.