Acest interviu face parte din colecția 7 de-acasă, un material LumeaMare care adună idei de călătorii responsabile prin România. Mai multe informații și un cuprins găsești pe:

7 de-acasă - ediția 1


Pe Bogdan Papuc l-am cunoscut după ce am înscris blogul LumeaMare în Asociația de Ecoturism din România, ca în curând să descopăr că avem amintiri comune din Piatra Neamț, orașul în care am crescut atât eu, cât și el. Când l-am invitat la un interviu și l-am întrebat ce anume a păstrat în memorie, din orașul natal, mi-a povestit despre mirosul bietelor animalelor sălbatice de la mica grădină zoologică de la poalele Cozlei, am împărtășit impresii despre liceele pe care le-am urmat și despre neajunsurile educației din România. Mi-a spus că cea mai mare problemă pe care o vede în prezent este lipsa formării unei gândiri critice, alături de incapacitatea celor mai mulți români de a auzi și a înțelege ceea ce li se spune. L-a...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.