Rezumatul săptămânii 28 iunie–2 iulie

Rezumatul săptămânii 28 iunie–2 iulie

Călătoriile în lume ne aduc, dincolo de frumuseţea locurilor pe care le vedem, mici sau mari lecţii de viaţă. Hai să vedem care au fost cele 5 lucruri pe care le-am putut învăţa din incursiunile săptămânii trecute:

La Poveşti din LumeaMare – ediţia 5, Alin Totorean ne-a demonstrat că omul are resurse infinite de putere şi voinţă şi că nu are nevoie de nimeni decât de sine însuşi pentru a reuşi.

Din episodul 8 al Maramureşului magic am înţeles că există oameni buni şi generoşi şi că nimic nu te încarcă mai bine cu energie decât o plimbare prin natură.

Umărind traseul apei prin canionul Liechtensteinklamm am admirat din nou puterea naturii şi am învăţat că atât minunile naturale cât şi cele din viaţa noastră de zi cu zi se produc numai dacă suntem perseverenţi.

A trebuit apoi să citim Zâmbeşte e gratis pentru a ne schimba prejudecata conform căreia Parisul este un oraş scump.

La final, în articolul Aventuri la uşa cortului am aflat că un concediu la cort poate fi foarte frumos dacă este bine planificat şi nu uităm nimic din cele esenţiale pe acasă!

Voi ce aţi învăţat din propriile călătorii?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.