Concurs: Cartea ta de vacanţă

Concurs: Cartea ta de vacanţă

Îţi faci bagajele. Pui în ele tot ce trebuie şi dacă nu ştii ce trebuie descarci de aici lista de bagaj şi verifici. Apoi te duci cu bucurie la bibliotecă, dorind să alegi cartea perfectă … aproape că simţi deja aerul plăcut de vacanţă strecurându-se printre pagini. Când colo aerul dispare pentru că nu găseşti nimic care să se potrivească cu ceea ce ai avea tu chef să citeşti în vacanţă. Aici intervenim noi şi librăria online Okian, oferindu-ţi şansa de a alege cartea pe care să o iei cu tine în concediu. Află mai jos detaliile concursului.

Cum poţi participa la concurs?

1. Caută în librăria online Okian.ro – Explore a world of knowledge cartea sau cărţile pe care ţi le doreşti, alege una şi copiază linkul la care se găseşte aceasta

2. Răspunde la întrebarea „Care este cartea pe care vrei să o citeşti în vacanţă?” şi pune link-ul, într-un comentariu la acest articol.

Care este premiul şi cum se acordă acesta?

Premiul constă într-un CUPON în valoare de 70 de RON, valabil pentru cumpărături pe site-ul Okian.ro – Explore a world of knowledge. Poţi cheltui cum doreşti aceşti bani, nu trebuie să alegi neapărat cartea pe care ai menţionat-o.

Premiul se acordă prin tragere la sorţi, unui singur participant, cu ajutorul sistemului Random Line Picker.

Un participant poate pune mai multe linkuri însă în baza de date pentru tragerea la sorţi va fi înscris o singură dată.

Care sunt datele de desfăşurare?

Trebuie să pui comentariul tău în perioada 20 iulie – 3 august

Anunţarea câştigătorului: în perioada 6-10 august

Câteva informaţii şi noutăţi despre Okian.ro

În iunie 2010, Okian.ro, cea mai mare librărie online în limba engleză a relansat site-ul şi a adăugat secţiunea de cărţi în limba română, adăugând celor peste un milion de titluri în engleză alte 15.000 în limba română.

Okian.ro oferă utilizatorii posibilitatea de a crea liste cu cărţile pe care le deţin. Noua funcţionalitate devine în acest fel o unealtă de management pentru volumele proprii, cu ajutororul căreia pot găsi uşor titlurile aflate în biblioteca personală. Un alt element nou introdus de Okian.ro este posibilitatea utilizatorilor de a adăuga recenzii şi de a le administra.

Aşadar, dincolo de participarea la concurs, ai o mulţime de motive pentru a căuta cărţile dorite în marea biblioteca online Okian.ro.

Şi ca să nu uităm de unde am plecat, ce carte spuneai că vrei să citeşti în vacanţă?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.