„Best of LumeaMare” – Decembrie 2010

„Best of LumeaMare” – Decembrie 2010

Pentru cei ce privesc înainte am lansat o provocare aici. Pentru nostalgici avem o selecţie cu cele mai citite articole ale lunii decembrie dar şi ale anului 2010.

„Best of” Decembrie

1. Tango. Radio and Juliet –un spectacol de balet ce merită văzut, nu doar citit 🙂

2. Ha, ha, ha, ha, ei nici chiar aşa – o compilaţie amuzantă de imagini rezultate dintr-un concurs

3. Vine, vine Mosul – uite că a trecut şi Moş Nicolae şi Moş Crăciun, dar nu e niciodată prea târziu să credem în el şi să citim despre frumoasele obiceiuri şi tradiţii

4. Prima şcoală românească – un loc ce nu trebuie lăsat uitării, din Braşov

5. Aparenţă şi esenţă în oraşul fantomelor – Edinburgh, partea a doua

„Best of 2010”

am ales doar cele mai citite 10 articole dintre cele care redau jurnale sau impresii din călătorii, nu informaţii utile , anunţuri şi alte categorii

1. Dor de Samothraki

2. Un pas înainte. Jurnal de călător pe motor

3. Parisul din spatele Parisului

4. Râmetea, satul de sub Piatra Secuiului

5. Poiana Mărului

6. Linderhof, castelul unui visător

7. Cum am plecat eu la Enisala

8. Câteva sate dintre munţi

9. Muzeul de Egiptologie

10. Prin Arad, nu pe lângă Arad

Vă mulţumim că aţi început 2011 alături de noi şi abia aşteptăm să ne povestiţi ce noi destinaţii veţi cuceri. Chiar, ce planuri aveţi?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.