Eseu foto: Orhidee

Eseu foto: Orhidee

Am aflat cu suprindere că familia orhideelor este foarte numeroasă, aceasta cuprinzând peste 30 000 de specii. Am putut admira o parte dintre acestea la Grădina Botanică din Frankfurt care le-a dedicat o expoziție anuală și nu vă pot spune decât că am fost impresionată de frumusețea, delicatețea și paleta diversă de culori a acestor flori. Ca să vă convingeți că ceea ce spun este adevărat, am alcătuit pentru voi un „buchet virtual” din cele mai frumoase orhidee.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.