Dau cartea mea pentru o cămilă!

E ziua copilului. Îmi doresc să ofer un cadou pentru un suflet de copil, indiferent de vârsta ambalajului. Dăruiesc un exemplar din cartea Mami, tati, uite cămilele! pentru cel mai simpatic desen cu o cămilă pe care mi-l trimiți până la sfârșitul zilei de joi, 7 iunie 2018.

Desenul nu trebuie să fie nici artistic, nici perfect. Poate fi făcut de copil, de părinte sau în echipă, chiar nu are importanță. Important e să nu fie luat sau copiat de pe internet, sper că nu ai face asta! Și să aibă o idee, o mică poveste, ceva să mă facă să mă simt și eu ca un copil bucuros de dar.

Îmi poți trimite desenul printr-un mesaj direct pe pagina de facebook Mami, tati, uite cămilele sau printr-un reply la mailul pe care l-ai primit, dacă ești abonat la newsletter și ai bifat la interese „toate articolele noi” sau „călătoriile cu copii”. Tot pe pagina de facebook vor fi postate atât cele mai frumoase desene, cu numele autorilor lor, cât și desenul câștigător. Anunțul îl voi face vinerea viitoare, pe 8 iunie 2018.

Câștigătorul va primi cartea direct de la mine, prin curier sau poștă, gratuit, dacă adresa este pe teritoriul României. Iar dacă vrei să faci această carte cadou de 1 iunie, pentru o familie călătoare, poți să o comanzi de aici sau de aici.

Abia aștept să văd desenul tău și îți doresc succes!

PS:

Iată și desenul meu, pe care îl regăsești în carte. Vezi, nu e mare lucru!

Mami, tati, uite cămilele!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.