Rezumatul săptămânii 26 aprilie-2 mai

Rezumatul săptămânii 26 aprilie-2 mai

Începutul săptămânii trecute ne-a găsit încă sub influenţa impresiilor unei ediţii foarte reuşite de Poveşti din LumeaMare. Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi la întâlnire şi nici nu aţi apucat să citiţi cum a fost, mai bine nu vă faceţi rău citind acum. Asta ca să nu spuneţi că nu v-am prevenit… dacă aţi dat totuşi click pe articol, vă mulţumim!

Ne-am revenit totuşi repede şi am continuat raita prin Aragon, cu San Juan de la Pena şi cu satul Aguero şi Castillo de Loarre. Ah, Spania asta este inepuizabilă!

Am reuşit să încheiem şi jurnalul vizitei la Cairo, cu ce altceva dacă nu cu … nota de plată!

Experienţa de lucru la hostel ne-a adus o întâlnire cu un cuplu plecat pe biciclete în jurul lumii, despre care am scris imediat în Jurnal de hostel (2).

Am încheiat săptămâna cu o recomandare, invitându-vă la lectura cărţii lui Bogdan Teodorescu, în articolul O viaţă din care e păcat să mori. Nu-l rataţi, dar mai ales nu rataţi cartea!

No, acum vă las, mă cam grăbesc să plec, aşa cum v-am anunţat aici. Aştept în continuare idei şi să ne auzim cu bine!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.