Provocarea de weekend – pe facebook

Provocarea de weekend – pe facebook

Ne-am hotărât să vă dăm o ocazie în plus pentru a ieşi din casă în weekend. Am lansat pe pagina noastră de facebook o provocare pentru voi. Plimbaţi-vă pe unde vreţi, poate chiar şi în propriul oraş, apoi imortalizaţi cel mai frumos lucru pe care l-aţi întâlnit. Nu există resticţii, poate fi o clădire, o poartă, un felinar, un om, un porumbel sau orice alt instantaneu. Fotografia trebuie să fie executată sâmbătă 31 iulie sau duminică 1 august!

Postaţi apoi imaginea în pagina noastră de facebook şi scrieţi la descriere de unde e şi de ce v-a plăcut.

Cu cele mai reuşite imagini vom alcătui o galerie pe care o vom publica într-un articol dedicat, aici. Dacă doriţi să punem un link către blogul personal, vă rugăm să îl notaţi şi pe acesta în descrierea imaginii.

Asteptam imaginile voastre pana cel tarziu luni, 2 august, ora 22:00

Ce ziceţi, sunteţi gata de plimbare?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.