Cum să faci rezumatul unui an?

Cum să faci rezumatul unui an?

V-am obişnuit în fiecare zi de luni cu un rezumat al săptămânii trecute. Şi pentru că în weekend am aniversat un an de existenţă am încercat să facem un rezumat al întregului an. Nu am reuşit şi nu am putut cuprinde tot ceea ce am fi vrut să cuprindem în articolul 1 AN în LumeaMare. De aceea vom dedica această săptămână retrospectivelor, veţi găsi în fiecare zi, începând de mâine, câte o colecţie de articole interesante, din câte o categorie pe care o vom considera importantă.

Dacă nu aţi putut veni la evenimentul nostru aniversar, ar mai fi o şansă să ne vedem sâmbătă, la cea de a şaptea ediţie a Poveştilor din LumeaMare. I-am invitat pe Adi Hădean şi pe Răzvan Marc, să ne povestească live cum a fost în expediţia Muson. Mai multe detalii şi înscrieri aici.

Revenind totuşi la săptămâna trecută, iată câteva titluri ce nu ar fi trebuit ratate:

Impresii

Acolo unde Maya încă mai există, episodul 2

Patrimoniu

Arta şi muzeele în România

Interviuri şi oameni

De vorbă cu Bogdan Teodorescu

Idei şi sfaturi

Dai un ban da’ pupi un păstrăv

Culinare

Şocuri culinare

Ar fi fost frumos să vă povestesc şi câte ceva despre primul număr al revistei LumeaMare. Poate în zilele următoare…

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.