Poveşti din Lumea Mare, pe aripi de muson

Aşa cum vă spuneam acum două săptămâni, ne revedem mai curând ca de obicei, la o nouă ediţie de Poveşti din LumeaMare. Adi Hădean şi Răzvan Marc ne vor onora cu prezenţa şi ne vor povesti despre expediţia Muson, o călătorie de 20 de zile plină de arome noi, pe tărâmuri asiatice, de la Singapore până în Thailanda. Ca şi până acum, ne vom bucura de ospitalitatea Ceainăriei GreenTea, de o degustare de frigărui satay meşteşugite de Adi Hădean şi de multe premii la tombolă, oferite de Books Express şi de organizatori. Accesul la eveniment va fi posibil numai pe baza rezervării şi achitării taxei de participare. Atenţie locurile sunt limitate, vom anunţa printr-un comentariu atunci când s-au ocupat.

Detalii mai jos:

CÂND

Sâmbătă, 2 octombrie, ora 12:30

LOC

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

INVITATI

Adi Hădean, cunoscut bucătar şi pasionat călător, ne dă gata cu reţetele sale în fiecare zi

Răzvan Marc, călător ce ne încântă în fiecare miercuri cu emisiunile salede la emisiunea Bazar, pe TVR2


CINE ŞI CUM PARTICIPĂ

Numărul maxim de locuri disponibile este pentru 40 de persoane, care se vor acorda în ordinea înscrierii. Puteţi să vă anunţaţi prezenţa la acest eveniment, printr-un comentariu la acest articol sau pe mail, la noutati (at) lumeamare (punct) ro.

BILET INTRARE

Taxa de participare este de 20 lei / persoană.

PREMII ÎN TOMBOLĂ

Participarea la tombolă se va face pe baza tichetului pe care il veţi primi la intrare, în urma achitării taxei. Veţi putea câştiga unul dintre premiile următoare:

Books Express ne pune la dispoziţie următoarele cărţi în limba engleză

Invitaţii noştri vor dărui 10 fotografii tablou din călătorie, printate la dimensiunea de 30×40 cm

Iar LumeaMare va pune la bătaie 5 reviste, primul număr, aniversar.

Vă aşteptăm cu drag, abia aştept să ne revedem la Poveşti din Lumea Mare, pe aripi de Muson!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.