Fazanul câştigător

Fazanul câştigător

Cred că veţi fi de acod că la a doua etapă a concursului Călătorie Virtuală lucrurile au mers mai cu hopuri, mai cu suprapuneri, mai cu aspecte neprevăzute, dar măcar ne-am distrat :-). Aşa că am decis să fiu şi eu mai flexibilă în numărarea comentariilor şi am renunţat la ideea de a mai face eliminari şi aşa mai departe, oricum mi-ar fi fost foarte greu. Nu a trecut mult până când mi-am dat seama că e şi mai greu să fac o numărătoare şi o nominalizare corectă între cele mai active două jucătoare, Elise şi Oana.

Dar să o luăm cu începutul. Am introdus cei 11 participanţi valizi în Random Line Picker şi acesta a ales câştigătorul unui voucher în valoare de 55 de lei, valabil pentru cumpărături în librăria online Books Express.

– Acesta este… Paula!

Apoi, ca să nu fie supărare, le-am introdus pe Oana şi pe Elise în acelaşi sistem şi acesta a ales câştigătorul pentru o carte la elegere, din lista concepută de Books Express aici.

– Norocoasa este … Oana!

Felicitari şi vă mulţumesc pentru implicare şi cea mai haioasă listă din tot blogul ăsta!

Aştept un mail cu datele voastre de contact ca să le pot transmite mai departe către sponsorul nostru.

Şi vă aşteptăm mâine la a treia etapă a concursului… ce, credeaţi că s-a terminat? 😉

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.