Adevăr sau minciună? Ziua păcălelilor pe facebook!

Adevăr sau minciună? Ziua păcălelilor pe facebook!

Dacă e să fie 1 aprilie, dacă e să fie vineri şi dacă vreţi ca măcar o zi pe an să lăsăm minciunile să circule cu acte în regulă, vă invităm astăzi la un joc, pe pagina noastră de facebook.

Jocul se cheamă Adevăr sau minciună? iar regulile sunt simple şi destul de flexibile, o sa încerc totuşi să le ordonez mai jos:

1. În primul rând gândeşte-te la o minciună sau la un adevăr legat de o călătorie, o întâmplare, ceva ce ai văzut pe unde ai umblat, o clădire, o apă, un fel de mâncare, un eveniment sau festival, ce vrei tu… Poate fi o propoziţie sau poţi să te ajuţi şi cu o imagine, cum doreşti! (Vă amintiţi când a încercat Alex să vă convingă că poza din imagine NU este de la Veneţia? :D)

2. Pune “minciuna” sau “adevarul” tău pe peretele paginii noastre de facebook. (nu posta pe pagina evenimentului, postează doar pe perete, ca să vadă toată lumea!)

3. Aşteaptă să vezi ce comentarii apar, dacă apar. Între timp comentează şi tu la provocările lansate de alţi participanţi sau derutează-i şi mai mult pe cei care se întrec în păreri la postarea ta.

4. Până la urmă va trebui să recunoşti dacă ai spus adevărul sau a fost o minciună gogonată.

Cam asta e tot. Aş putea să vă păcălesc şi să vă spun că vă dăm premiu o vacanţă într-o destinaţie exotică dar asta nu ar fi o glumă prea bună. Aşa că sperăm doar să participaţi de dragul jocului şi să ne amuzăm puţin împreună şi astăzi.

Cele mai controversate sau amuzante păcăleli care apar până la ora 18:00 vor fi strânse într-un articol pe LumeaMare.ro, cu menţionarea autorilor, bineînţeles! 🙂

Dar până atunci vă aştept pe facebook!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.