Vacanţă în rate, cu dobândă zero

Vacanţă în rate, cu dobândă zero

Acest articol este sponsorizat de Millennium Bank şi conţine informaţii de maximă importanţă pentru călători. Vă plângeaţi că nu aveţi buget suficient pentru călătoria visată? Citiţi scenariile de mai jos şi după aceea nu vreau să mai aud nicio scuză, aştept doar impresii şi vederi din locurile în care aţi călătorit!

Ghidul din povestea mea este un plan interesant de Rate cu Dobândă Zero, de la Millennium Bank, alături de care vom descoperi mai multe avantaje. Aşadar hai să ne facem bagajele şi să ne imaginăm împreună câteva situaţii din viaţa noastră de călători, ca să înţelegem mai bine ce înseamnă şi cum am putea profita de aşa ceva:

 

Ziua 1, Milano: ai găsit pantofii vieţii şi ai da pielea de pe tine să îi ai. Cum pielea ta însă nu intră la POS ştii de ai de făcut. Scoţi cardul de credit şi cumperi cu încredere. De ce? Îţi explic eu imediat…

Până atunci ţine minte că poţi folosi cardul de credit Millennium Bank în orice magazin, fie că eşti la Paris, fie că eşti la Ploieşti, singura condiţie este să existe POS şi să accepte carduri Visa.

………………………………………………………………

Ziua 4, Paris: geamul de la camera ta dă spre un perete care te deprimă. Ţi se oferă o cameră cu vedere la Jardin de Tuileries dar costă mai mult decât ţi-ai planificat. Aşa că mai bine foloseşti din nou cardul de credit, pe care poţi cumula mai multe tranzacţii pentru planul tău cu dobândă zero. Sună din ce în ce mai bine, nu e aşa?

………………………………………………………………

Ziua 6, în aeroport: ups, ai uitat de cadouri pentru şefu şi soacra! Relaxează-te, o nouă tranzacţie pe care o vei putea include în planul tău de rate cu dobândă zero te salvează de la priviri pline de reproş.

………………………………………………………………

Ziua 7, acasă: dai un telefon la Serviciul Relaţii cu Clienţii Millennium Bank. Îţi activezi facilitatea Rate cu dobândă 0 pentru toate cheltuielile din vacanţă – şi cele planificate şi cele uitate. Parcă e mai bine să nu te întorci la muncă cu buzunarul gol! Singura condiţie este ca tranzacţiile sa fie efectuate între prima şi penultima zi a lunii, dar nu mai vechi de 24 de zile (şi, evident, sa nu depăşească limita de credit de pe card). Tot tu alegi şi în câte rate returnezi banii, între 4 şi 12 luni.

………………………………………………………………

Ziua X, o zi ca toate celelalte, la muncă: te bate gândul să o tai iarăşi pe undeva, parcă ai stat prea mult pe loc. Încă o veste bună: Planul de Rate cu Dobândă Zero poate fi activat de două ori pe an, cu încă un apel la Serviciul Relaţii cu Clienţii al băncii.

Înainte de a vă ura drum bun, vreau să vă invit să îmi povestiţi şi voi o situaţie în care v-ar fi fost extrem de utilă o asftfel de ofertă. Eu personal îmi amintesc de o călătorie în care am uitat cardul meu obişnuit pe masă, acasă. Sper că nu veţi trece niciodată prin aşa ceva şi vă invit să îmi împărtăşiţi experienţele voastre mai puţin « extreme » dar amuzante!

Promit să fac un cadou surpriză (o carte sau un ghid de călătorie) pentru cea mai haioasă amintire!

 

Mai multe detalii puteţi găsi şi aici:

Posesorii de carduri de credit Millennium pot accesa această opţiune pentru cumpărăturile făcute la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianţi din 200 de ţări care acceptă plăţi cu cardurile Visa, ceea ce reprezintă o premieră pentru un card de credit emis pe piaţa din România. Avantajul este disponibil pentru cumpărături cu cardul de credit în valoare de peste 1.000 de lei. Planul de Rate cu Dobândă Zero poate fi activat pentru o singură tranzacţie care are cel puţin valoarea menţionată, dar şi pentru mai multe tranzacţii mai mici, cumulate, efectuate în cursul lunii anterioare.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.